keskiviikko 14. helmikuuta 2018

Herkuton päivä 45/182 -- 14.2.2018

Hyvin maistuivat kotisirkat muillekkin. Osa kuitenkin kieltäytyi, kun ei kitarisojen ohi mene. Ja osa ei ollut moksiskaan.

Puheeksi muodostui jossain vaiheessa , miten ne kotisirkat on tapettu?

Onko ne eettisesti oikein tapettu ja miten, yksi kerrallaan vai kuinka?

Elävät sirkat kopistellaan puhtaaseen laatikkoon ja laitetaan jääkaappiin, jolloin ne menevät luonnolliseen horrokseen. Sen jälkeen ne pakastetaan.

Kuivaaminen voi tapahtua sähköuunilla tai vihanneskuivurilla. Sen jälkeen ne voidaan marinoida ja maustaa kokonaisena syötäviksi. Vaihtoehtoisesti kotisirkat voidaan jauhaa.

Sirkkojen lopettaminen tapahtuu eettisesti parhaalla mahdollisella tavalla.

Ei kommentteja: