torstai 15. helmikuuta 2018

Herkuton päivä 46/182 -- 15.2.2018

Kotisirkkoja on kekseissä 6 %. Luontainen uteliaisuus pääsi valloilleen. Otin keksin ja aloin tutkimaan keksin rakennetta.

Keksissä on maissijauhoa, auringonkukan siemeniä (22 %), pellavan siemeniä (9,5 %), seesaminsiemeniä (9,5 %) ja kotisirkkoja. Kotisirkat on jauhettuna ja kokonaisina.

Kokonaisesta keksistä ei kyllä hyvällä tahdollakaan löydä kotisirkkoja, vaikka kuinka keksiä kääntelee ja silmäilee.

Kun keksin murtaa, niin yhdestä halkaisupinnasta näkyy joko jalkoja tai käsiä. Ihan mitä mielikuvituksen tuotteena näkee.

Siis kyllä ne kotisirkat ovat kuitenkin silmin havaittavissa murretulta pinnalta. Tässä vaiheessa herkimmät syöjät kyllä jo pakenevat paikalta.

No kyllähän kotisirkat menee, nielurisojen väli oikein imee niitä - helppoa kauraa.

Käyppä makkaratehtaalla toteamassa, mitä makkaroihin laitetaan, niin takuuvarmasti loppuu makkaran syönti. Tai valkoisen sokerin prosessoinnin näkeminen lopettaa sen syönnin. Siirryt luontaisesti kokolihan ja valkaisemattoman sokerin pariin.

Ei kommentteja: